Dr. Pásztor Norbert

Üdvözlöm!
Nagy örömömre szolgál, hogy ezen az oldalon
köszönthetem!

Pásztor Norbert vagyok,
szülész-nőgyógyász és andrológus szakorvos.
A Szegedi Tudományegyetem
Reprodukciós Medicina Intézetében és a Szülészet-Nőgyógyászati Klinikán dolgozom.

1978-ben születtem Budapesten a II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán. 1996-ban érettségiztem az Apáczai Csere János Gyakorlógimnáziumban, ahonnan első nekifutásra felvettek a Semmelweis Egyetem (akkor még SOTE) Általános Orvosi Karára. Az egyetemet 2002-ben végeztem, de a betegellátás "sűrűjébe" már 2001-ben, mentőtisztként belevetettem magam. 2004. október 1-től dolgozom a Szegedi Tudományegyetem Szülészeti-Nőgyógyászati Klinikáján, 2008-tól szakorvosként, 2010-től egyetemi tanársegédként, 2015-től egyetemi adjunktus, majd 2022-től egyetemi docens munkakörben. 2024-től a Női Klinika mellett a Reprodukciós Medicina Intézetben dolgozom.

Fő érdeklődési területeim a terhességi ultrahang diagnosztika, a meddőség kivizsgálása és kezelése. Ez utóbbi magában foglalja mind a Hölgyek, mind az Urak kivizsgálását. Ehhez kapcsolódóan andrológia (férfimeddőség) szakterületből ráépített szakvizsgát tettem 2012 során.

Részben szintén a meddőség témaköréhez kapcsolódóan sajátítottam el az endoszkópos nőgyógyászati műtétek technikáit.

A munkámban három dologra törekszem,
amelyek véleményem szerint kiemelkedően
fontosak ebben a hivatásban:

- megbízhatóság
- szakmai korrektség
- rendelkezésre állás

A szülészetben a kihívás és a felelősség is óriási, így ezt a szakmát csak felkészültséggel, odafigyeléssel és megingathatatlan motivációval szabad és érdemes csinálni.

Képek
Kérem vegye figyelembe, hogy terhességmegszakítást elvi okok miatt nem vállalok!
Kezdő oldal